Det er mange bilverksteder i området ved Ciudad Quesada og Rojales. Men det er ikke alle som har like god kvalitet på det de utfører av reparasjoner. Som f.eks når vi skulle fikse airconditioen i den verste sommerheten.  Først i Torrevija – det ble bomskudd. Deretter to ganger på verksted i Quesada med resultat lik null. Men regningen var langtfra på 0 kroner.

Derfor er det heller ikke like enkelt å anbefale noe verksted til venner og kjente.

Men nå har vi i alle fall funnet et verksted hvor vi føler at vi blir tatt seriøst, og som har den bredden av ekspertise som forventes av verkstedsfolk.

Det er det store verkstedet  AutoCenter Montegroupcars, som ligger på høyre side ved innkjøringen til Montesinos når vi kommer fra Ciudad Quesada.

Her får man utført alt av reparasjoner, oppretting og lakkering, service på alle bilmerker, de samarbeider med alle forsikringsselskaper, har ITV-service, reparerer aircondition og påfylling av kjølegass – kort sagt de utfører alt for alle.

Hyggelig personale – hyggelige priser – og god service.

Rask og vennlig kundebehandling er et godt varemerke

Bruktbilavdelingen hadde behov for mye større plass og er flyttet ned til hovedveien inn mot Montesinos, like ved hotellet.

Nytt moderne verksted med alt av verktøy og førsteklasses bilmekanikere