Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

E-post 20. jun, 2012

Frode Bygdnes, Harstad

Flott beretning du har fra tidsvitne Arthur Jamne. I artikkelen nevner han min onkel Dagfin Johnsen som var medfange i Dachau. De må og ha vært i lag på skomakerverkstedet i Kaisheim. Om du har mere om Dagfin, er jeg veldig interessert. Og jeg er interessert i å bruke din artikkel som kilde i mitt notat om onkel Dagfin.

E-post 23. des, 2011

Erling Philip Sandford

Hei!
Takk for boka om Agnes. Regner med at det er dere som har lagt den i postkassa. Skal ut på første tur i februar. Håper dere har det bra og ønsker dere begge en GOD JUL og ET GODT NYTT ÅR!

E-post 21. des, 2011

Hege og Trond Terjesen

Hei begge to! Ønsker dere en varm og god Jul og Nyttårsfeiring. Her våknet vi i dag til 6 kalde, strålende sol, og himmelen hadde sluppet ned ett hvitt teppe i løpet av natten, Det var et vakkert landskap som kom frem sammen med dagen. I morgen begynner det å lysne igjen, og vi håper på ett rolig år i 2012. GOD JUL OGG GODT NYTTÅR fra Hege og Trond

E-post Nettside 1. des, 2011

Leif

Rigtig sjovt funktion med sne efter musen :)

E-post Nettside 27. nov, 2011

Kaare Wangelste-Johansen

hei Oddvar og Gerd, og tusen takk for hyggelig gjensyn med dere gjennom deres hjemmeside. Alltid hyggelig fa hore fra dere. Dere far ha ei fin og god advendtstid, og ei kjempefin juleoytid. Haper a fa se dere i 2012
stor klem fra Kare

E-post Nettside 19. jul, 2011

Margareth Åseng

Hei, hei!
Takk for hyggelig sommerhilsen! Og takk for linken til hjemmesida mi. Jeg har ikke vært så aktiv der i seinere tid, men ser at det stadig er folk innom der. Deres reklame har sikkert bidradd en del til det.
Ønsker dere en forsatt god sommer!

Hilsener fra

E-post Nettside 17. jul, 2011

Kåre Wangelsten-Johansen

Hei Oddvar og Gerd. Nå er det lenge siden vi har sett hverandre, og det hadde vært moro å fått mulighet til det en gang i nærmeste fremtid.
Kjempefin side, denne kommer jeg til å se innom ofte.

Hilsen Kåre

E-post 6. jun, 2011

Petter Karlend

Hei Gerd og Oddvar, og takk for sist.
Har vært inne å lest på hjemmesidene deres og det var mye interessant lesning.
Håper alt står bra til med dere begge og jeg ønsker dere en riktig god sommer!

Hilsen Petter

E-post Nettside 12. mar, 2011

Anne Lise

Kjære dere!
Ja, nå har jeg igjen tatt inn vkare bilder og mye viktig informasjon fra hjemmesiden deres. Dere sprer kunnskap og livsvisdom over et bredt spekter. Veldig viktig i dag hvor mye er så overfladisk
Ønsker dere en riktig god helg.
Varme tanker fra Anne Lise

E-post Nettside 26. feb, 2011

Solveig

Hei! Nå har jeg kost meg lenge her med flotte bilder, og masse bra å lese. Fikk sett denne linken via Audny, og det er jeg virkelig glad for.Ekstra koselig å se bilder fra Atlanterhavsveien og Averøy, siden jeg vokste opp på disse trakter.Nå bor jeg på Sørlandet. Dette var virkelig fin side som jeg gjern vil besøke igjen.
Hilsen Solveig.

E-post 6. feb, 2011

Tore Solum

Hei hei, kjære venner!
Godt å høre fra dere. Her i Larvik har vi det flott. Akkurat kommet hjem fra gudstjeneste med afrikansk lovsang. Du verden for lovsang!! Herlig! Lovsang fra sjel, hjerte, hode og KROPP! Det kan de.
Ikke mange av oss nordmenn som har slik frimodighet.
Ønsker dere begge en fortsatt herlig og rik velsigna dag. Også for dagene som kommer. :-)

E-post 7. jan, 2011

Arne

Hei på dere!
Tusen takk for hyggelig julehilsen. Vi ønsker dere et riktig godt nytt år. Mens dere koser dere i varmen så reiser vi nå til fjells hver helg og koser oss i snøen. Men, vi ser selvfølgelig fram mot varmere tider vi også.
Alt er vel her både med oss, barn, svigerbarn og våre 7 barnebarn.
Kos dere videre!
klemmer fra May Brit og Arne

E-post Nettside 19. des, 2010

Anne Lise

Kjære dere!
Jeg stakk innom siden deres en liten kveldsstund. Nå har jeg lest adventstanker og om ny bok. Jeg skjønner at dere er aktive og stadig har nye ting på gang. Viktige kunnskap osv. Jeg vil få ønske dere en velsinget jul og et meningsfylt år i 2011. Kanskje er dere i Spania nå? Julehilsen fra Anne LIse

E-post Nettside 11. des, 2010

Melody

Hallo dere. Kommer innom for å ønske dere ei fin adventstid og ei fredfull jul. Her kom det litt snø men tror dere ikke det regnet vekk nå idag etter 4 flotte dager !!! Men såg på han ( pus )Troll at han var svært lite begeistret for all det hvite, ansiktsuttrykket der sa alt ( eg måtte le der )Masse hilsen fra Melody

E-post Nettside 23. okt, 2010

merethe svarstad eeg

Hei!
Takk for hyggelig hilsen fra sør!
Det er alltid koselig å få en hilsen fra dere, ta en titt på alt det fine dere skriver og maler.
Skulle ønske jeg også var i varmen nå, vinteren blir alt for lang, og så har den nettopp begynt! Men høsten har vært veldig fin og vakker. de siste dagene har vi hatt litt snø og noen få kuldegrader. Jeg er for tiden med på en kollektivutstilling i Sarpsborg, sammen med noen malere og en keramiker og det er veldig hyggelig.
Har også nettopp vært en helg i Dublin, der var det fortsatt nesten sommertemperatur. En herlig by! Legger ved et bilde fra St. Stephens Green, en vakker park i byen.
Ønsker dere en god helg og en fin vinter.
Mvh
Merethe