Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

E-post Nettside 23. okt, 2010

merethe svarstad eeg

Hei!
Takk for hyggelig hilsen fra sør!
Det er alltid koselig å få en hilsen fra dere, ta en titt på alt det fine dere skriver og maler.
Skulle ønske jeg også var i varmen nå, vinteren blir alt for lang, og så har den nettopp begynt! Men høsten har vært veldig fin og vakker. de siste dagene har vi hatt litt snø og noen få kuldegrader. Jeg er for tiden med på en kollektivutstilling i Sarpsborg, sammen med noen malere og en keramiker og det er veldig hyggelig.
Har også nettopp vært en helg i Dublin, der var det fortsatt nesten sommertemperatur. En herlig by! Legger ved et bilde fra St. Stephens Green, en vakker park i byen.
Ønsker dere en god helg og en fin vinter.
Mvh
Merethe

E-post Nettside 2. okt, 2010

Audny

Hei Gerd og Oddvar !

Er innom dere og ser å leser om deres mange og intersante gjøremål og prosjekter , ny bok og fine bilder .
Håper dere har det bra og at dere har fint høstvær .
Her i Kr.sund har det vært fint lenge nå men rusker seg vist til i dag ser det ut som, men sol og fint så det blir vel en tur ut med linsa i dag også .
God helg til dere fra meg her i Baillbyn :)
Klem fra Audny

E-post 1. okt, 2010

Per pyssling

Hej Oddvar, måste säga att det var en upplevelse att träffa dej på den fina resan till Polen !
På söndag är det en ny tur,får klara mej utan dej denna gång. Ha de bra i värmen.
Pelle, driver

E-post 28. sep, 2010

Lena og Gunn

Kjære Oddvar. Tusen takk for ein lærerik og spesiell tur til Polen og Tyskland saman med elevar, lærar, foreldre og besteforeldre frå Gursken og Sandsøy skule. Sterke minner for livet.

E-post Nettside 27. sep, 2010

Melody

Hallo dere :-) Dette er ei aldeles flott hjemmeside. Har kost meg nå. Ha ein fin høst da med alle sine fine farger fra vestlands Melody

E-post 20. sep, 2010

Bjørnar Halle Sandvik

Var nettopp på skoletur med "aktive fredsreiser" til Tyskland/Polen. Turen var helt fantastisk kjekk, og guidinga var og utrolig bra, takk for en flott tur!

E-post Nettside 4. sep, 2010

Johanne Eline Driveklepp

Fin side med mangt og meget. Fikk en slik ro over meg når jeg satt og leste.
Blir nok å se innom her flere ganger. Ha en fin helg.

E-post Nettside 24. aug, 2010

Audny

Hei Gerd og Oddvar !
Hei til dere to , ja nå er sommerferien snart over for i år og mannen drar til Svalbard på jobb igjen .Vært mye fint vær med solnedganger som har blitt foreviget og som er kjekt å ta fram å se på utover høsten og vinteren .
Har sett på bildene fra Bud og Molde , kjekt ! Har bodd i Molde i over 20 år .
Artig å se bilder av Risør også , min sønn har funnet seg dame fra Risør og har vært der i sommer og han syns Risør er en veldig fin by. Håper alt er bra med dere . Kommer på vissitt snart igjen .Mange hilsner fra Audny i Kristiansund :)

E-post Nettside 14. aug, 2010

Svein-Anders Andersen

Heipå dere!! Takker for hilsen du skrev på vår hjemmeside, Oddvar. Dere har noen sterke opplevelser her og de flotte bildene er bare en nytelse å se på. Jeg kommer innom igjen for her er det masse å se på.
Vi snakkes kanskje ved en dag? Vi får se. Ønsker dere alt godt.

E-post Nettside 11. aug, 2010

andre davik-kvam

vil baregi beskjed at vihar skiftet mailadresse.

E-post 4. aug, 2010

Kåre R. Wangelsten-Johansen

Hei og hopp, det var virkelig moro å se hjemmesiden deres, profft laget og med linker som var enkle å gå igjenom. Skulle ønske jeg hadde fått truffet dere in the real life snart. Lenge siden nå Gerd og Oddvar. Vist dere stusser litt på etternavnet mitt, er dette på grunn av at jeg giftet meg den 17/7 d.å. Så nå pendler jeg Frøya-Mandal hver 14. dag. Håper å få høre fra dere, og take care. Hilsen Kåre.

E-post Nettside 18. jul, 2010

Anne LIse

Kjære dere! Takk for hyggelig mailhilsen. Jeg har sett fra deres tur med Hurtigruta. ja, det må ha vært en utrolig fin opplevelse. Dere sprer mye viktig buskap på hjemmesiden deres som jeg håper mange leser. Ønsker dere en meningsfull sommer fortsatt. Solstreif fra Anne Lise

E-post Nettside 18. jul, 2010

Audny

Hei Gerd og Oddvar !
Takk for mailer og innlegg i gjesteboka og kjempehyggelig med linken :)
Jeg og min mann har sett og lest her inne nå og fulgt hurtigruta på ferden nordover og plutselig ble Torstein så glad da han fikk se sin kompis Nils Somby .Vi kommer på besøk her inne snart igjen .
Ønsker dere en fortsatt fin sommer .
Mange hilsner fra Audny .

E-post 17. mai, 2010

Oddbjørn Husøy

Håper dere har hatt en fin nasjonaldag.
Altid spennende å høre fra deg Oddvar.
Glemmer ikke det fine dagene på vår Polen reise.
Ha en kjempefin sommer
Hilsen fra Oddbjørn

E-post Nettside 17. mai, 2010

Hilda

Hei!
Sender dere en hilsen fra Kristiansund på Nasjonaldagen. Regn og blåst her, men opphold akkurat når barnetoget gikk. Et av årets høydepunkter for meg det å få se mine barnebarn i toget, stemningen, korpsene og det hele. En flott dag selv om ikke sola skinner. Er hjemme og passer en liten valp nå før feiringen fortsetter utover dagen. Ha en flott 17- mai! Beste hilsen Hilda