Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

E-post Nettside 13. nov, 2009

Melody

Hallo Oddvar og Gerd. Dette er da ei finfin hjemmeside. Intressant å lese alt sammen. Nå ønsker eg dere ein fin høst som enda er mild her men oppe på fjellet går litt snøbyger ser eg :-)))) Masse vestlandshilsen fra Melody

E-post Nettside 13. nov, 2009

Lise

Hei på dere .. Tusen takk for koselig og overraskende hilsen i min gb... Ja det var skikkelig koselig. Mange år siden du var vår redaktør nå Oddvar...
Utrolig koselig hjemmeside dere har her og jeg kommer tilbake...
Ha en riktig god helg og kos dere...

Masse hilsner fra Lise

E-post Nettside 10. nov, 2009

Andre`davik-kvam

Flott hjemmeside, der var mye godt for sjelen der og, flotte bilder og mye sannhet om krigens dager.
Ver velsignet i deres arbeid....

E-post Nettside 9. nov, 2009

Hilda-Karin

Hei Oddvar og Gerd!
Takk for besøket på sida mi. Kjekt at noen nye finner veien. Så fikk jeg anledning til et besøk hos dere, noe som var en god opplevelse. Flotte malerier og tekster dere har, noe som sikkert vil berøre og nå ut til mange. Kunne tenke meg å lese noen av bøkene også. Lykke til begge to! Beste hilsen Hilda-Karin

E-post Nettside 9. nov, 2009

Torill Carstens

Hei Gerd og Oddvar.
Tusen takk for hjertelige ord i gjesteboken min, de varmet veldig. Jeg ble rørt av deres koselige hilsen.Nå har jeg vært på besøk her hos dere og jeg ser og leser om dere og deres arbeid. Dere er ekte mennesker og de bøkene du skriver Oddvar, de fikk jeg lyst til å lese. Du skriver så fengslende i disse bøkene og jeg kan se at du er et varmt menneske. Jeg har alltid synes det er fint å lese bøker fra virkeligheten,selv om de kan være grusomme.
Jeg ønsker dere begge to lykke til med alt dere gjør. Klem fra Torill

E-post Nettside 9. nov, 2009

Nina

Hei Oddvar og Gerd
Det første jeg må få lov til å si, er tusen takk for en innholdsrik og varm hjemmeside. Det er ikke lett å trekke frem alt det dere driver med og som vi her får lov til å få et aldri så lite innblikk i. Denne hjemmesiden her vil jeg legge til mine favoritter for her vil jeg inn å se og lese mer. Håper det er greit for dere.
Hilsen Nina

E-post Nettside 9. nov, 2009

Audny

Hei Oddvar og Gerd !
Tusen takk for at dere besøkte meg på min hjemmeside , alltid hyggelig å få et innlegg i gjesteboka av nye seere .
Har nå sett og lest her inne hos dere og her var det mye spennende og interesant .
Maling og skriving , alt dette intereserer meg .
Har malt litt jeg også tidligere ,men etter at sykdommen har tatt fra meg de fredighetene ble det foto som ble hobbyen min . Noe jeg koser meg med og får være ute og nyte naturen og finne motiver å knipse .Og etter at jeg fikk egen hj.side treffer mange flotte og interesante mennesker som blant annt dere . Takk for titten og jeg håper dere tar en titt inne på min hj.side igjen .
Kos dere i varmen og ha i forsatt fin uke .
Mange hilsninger fra Audny på Frei ved Kristiansund .

E-post Nettside 8. nov, 2009

Margareth Åseng

Hei, hei!

Det er så trivelig å stifte nye "bekjentskap" via hjemmesider. Tusen takk, Oddvar, for hyggelig hilsen i gjesteboka mi. Jeg blir glad over å høre at folk finner noe i diktene mine.
Flott hjemmeside dere har. Nydelige bilder og tanker rundt. Jeg kommer sikkert igjen!

Hilsener fra Margareth Åseng

E-post Nettside 7. nov, 2009

Ann Lise

Kjære Gerd Solveig og Oddvar.
Jeg rr helt stum av takknemlighet over å ha oppdaget deres hjemmeside. Først de sterke malieriene og dikt/tekster til som passet så bra.Så alt om viktige historier fra Risør og mer info om ting jeg har hørt litt om++ Så sier dere noe så klokt om hva som er så avgjørende at vi skjønner - å ta vare på den jord vi har fått. Jeg tenker dere på så amnge måter bidrar til det. Det å fortelle med farger - med å lytte til andres sterke livsfortelling, til å formidle vår historie for nye generasjoner og så mye mer. Jeg blir beveget av hvordan dere sammen har fått denne siden så levende og uforglemmelig. Håper virkelig at mange leser siden deres. Varme og lys på deres spennende livsvei fra Anne lise

E-post 9. okt, 2009

Øystein Svensen

Flotte sider, artig å lese og se dere er i farta!

E-post 22. aug, 2009

Jørgen Kopperstad

Utruleg kjekt å sjå sida dykkar. Fann ut at eg skulle skrive litt, slik at gjesteboka fekk eit nynorsk preg òg. Gerds bilete er svært imponerande, kan virkeleg tenkje meg å sjå eit, ikkje berre på data. Stå på vidare med det de arbeider med! Det er heilt tydeleg at de kan dykkar område.

E-post 21. aug, 2009

Gunnar Harkestad

Hei. Dette er flott!!! Hyggelig å "treffe" dere igjen. Sist var jo i Benidorm. Jeg er i Mosjøen nå på vei til landstedet vårt på Fornes i Vesterålen. Har bestilt noen eks av Fredens Havn, boken ser veldig bra ut. Lykke til med ALT!
Gunnar